Lage Vuursche

Het project Lage Vuursche is een project in Baarn waar de volledige openbare ruimte wordt vervangen. Inwoners kunnen via deze site digitaal inbreng leveren over de wensen die zij graag terug zien in de openbare ruimte.

In het linkermenu vindt u meer informatie over het project, de planning en hoe u mee kunt doen. Voor vragen kunt u contact opnemen met de projectleider Werner Schmitz: 06 1463 7190 | W.Schmitz@baarn.nl

 

Update juni 2023

Het is tijd voor groot onderhoud aan de openbare ruimte in Lage Vuursche. Afgelopen jaar is hiervoor al veel gebeurd: online en tijdens schetsavonden konden bewoners hun inbreng geven en bureau Maris, het ontwerpbureau, heeft een presentatie gegeven met verschillende ideeën. Daarna is het even stil geweest, onder andere door meerdere personele wisselingen bij de gemeente, dus hoog tijd voor een update.

Tijdens de laatste bijeenkomst met de bewoners in november 2022 kregen we veel bruikbare tips en zijn mooie verzoeken gedaan. Deze gaan we zo veel mogelijk gebruiken. Het uitgangspunt hierbij is dat Lage Vuursche zijn authentieke karakter behoudt.

Voordat het definitieve ontwerp gemaakt wordt, willen we eerst verder onderzoek doen naar de afbakening van het project. Bijvoorbeeld naar de kabels en riolering onder de grond. We snappen dat deze vertraging vervelend is. Maar door alles eerst goed in kaart te brengen, kunnen we de beste keuzes maken voor de toekomst van Lage Vuursche. Naar verwachting hebben we in september 2023 meer duidelijkheid over het vervolg van de herinrichting. Zodra dit het geval is, leest u dat op meedoen.baarn.nl.

Ten slotte heeft het project Lage Vuursche met Werner Schmitz een nieuwe projectleider gekregen. Heeft u nog vragen over het project? Of wilt u een keer met hem van gedachte wisselen? Dan staat hij u graag te woord via het telefoonnummer 0614637190 of via het e-mailadres w.schmitz@baarn.nl.

Cookie-instellingen