maak van doorgaande wegen richting centrum éenrichtingverkeer

27-03-2023 0 reacties

Binnen de bebouwde kom van Baarn staat het autoverkeer al decennialang op plaats nummer 1. Op de in het verlengde liggende doorgaande wegen Chopinlaan, Heemstralaan, Eemnesserweg heerst de auto. De fietser heeft een smalle meter ruimte. Dit is levensgevaarlijk bij tweerichtingsverkeer. De wandelaar heeft helemaal geen ruimte langs deze wegen naar het centrum. De zware criminaliteit komt Baarn gemakkelijk in en uit. Maak de auto rijbaan smal voor éenrichting, en brede stroken aan weerszijden.

Binnen de bebouwde kom van Baarn staat het autoverkeer al decennialang op plaats nummer 1. Op de in het verlengde liggende doorgaande wegen Chopinlaan, Heemstralaan, Eemnesserweg heerst de auto. De fietser heeft een smalle meter ruimte. Dit is levensgevaarlijk bij tweerichtingsverkeer. De wandelaar heeft helemaal geen ruimte langs deze wegen naar het centrum. De zware criminaliteit komt Baarn gemakkelijk in en uit. Lawaai en fijnstof uitstoot overheersen. Leefkwaliteit is er niet met al dat autoverkeer.
Maak de auto rijbaan smal voor éenrichting, en brede stroken aan weerszijden voor natuur, wandelaars en fietsers. Grote aanpassing, klein budget. 

Lat: 52.2185601078765
Long: 5.26871261639403

Een momentje...
Cookie-instellingen