Veelgestelde vragen

We zijn in januari 2022 gestart met het participatieproces binnen dit project. Het platform is in maart 2023 online gegaan, waarmee jullie de mogelijkheid hebben om mee te denken over het verkeerscirculatieplan van het centrum van Baarn.

Genodigden hebben begin 2023 mee kunnen denken. Andere betrokkenen kunnen via dit online platform een bijdrage leveren bij de kopjes 'Denk Mee'. Dit is mogelijk tot en met 6 april.

Het streven is om het plan voor de zomer aan de gemeenteraad voor te leggen.

Op deze projectwebsite vindt u verschillende mogelijkheden. U kunt knelpunten aangeven op de kaart, deelnemen aan discussies of zelf een discussie starten. Aan de linkerkant in de menubalk vindt u alle mogelijkheden. Check uw mailbox of de pagina 'Denk mee'-pagina's om niets te missen. 

Alle bijdragen worden bekeken en verwerkt, maar helaas kunnen we niet alle ideeën en suggesties 1 op 1 overnemen in het Verkeerscirculatieplan. Aan het eind van het project leggen we in de participatienotitie uit wat de belangrijkste input is geweest en op welke wijze dit terugkomt in het Verkeerscirculatieplan.

Cookie-instellingen